Doeltreffend Gezond in Bedrijf
    
Alles is gezondheid ... Gezondheid is alles.

     "Wat je zaait, zul je ook oogsten!"
Back
Next
Onze principes
Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding!
H
ippocrates,
de grondlegger
van de geneeskunde

Gezondheid is geen toeval!
Een gezond bedrijf is toch ook geen toerval?!

Beter voorkomen dan genezen!
Je krijgt wat je geeft!
H
De belangrijkste en duurste bezit zijn
de medewerkers
Voedingadviesbureau De Voedingsdokter
Lukas T.S. Tjan, orthomoleculaire voedingsdeskundige
Dotterlaan 42
6832 BE Arnhem
Tel/mobiel: 06 45079811
E-mail: lukastjan@devoedingsdokter.nl
Website: www.devoedingsdokter.nl  en   www.scienceforlife.eu
© 2018 De Voedingsdokter | Design by Santhi Design | Disclaimer | Privacy | Contact

Wij zijn gepassioneerde Gezondheid-Architecten die orthomoleculaire voedingsdeskundige achtergronden als de belangrijkste toepassing gaan inzetten bij bedrijven en particulieren. Gezondere en vitalere bedrijven in Nederland. Dat is de inzet van De Voedingsdokter met het leefstijlprogramma en LeefstijlCheck BRAVO (voldoende Bewegen, niet Roken, beperkte Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning) en APK VitaliteitsCheck FIT4Work voor “Doeltreffend Gezond in Bedrijf ".
Graag willen wij uw organisatie/bedrijf en de medewerkers middels het complete traject Vitaliteit- en GezondheidsChecks met de daarbij behorende voedings- en gezondheidsadviezen graag naar een hogere gezondheidsniveau bewegen. Zo voorkomen wij dat 1 op de 3 werkende medewerkers van uw bedrijf/organisatie aan een chronische aandoening of andere ziektes lijdt. En dan hebben we 't nog niet over stress en burn-out. Zo bewandelen wij als het ware het traject ter voorkoming dat uw medewerkers een controlerende arts van de Arbodienst op bezoek krijgen! Gezondheid is toch ons belangrijkste bezit!?

Gezondheid is geen toeval.
Alles is gezondheid ... Gezondheid is alles!
Een gezond en vitaal bedrijf is toch ook geen toeval!?
Wij zetten een ‘bedrijfsmatige’ beweging op gang die werknemers inspireert, motiveert en ondersteunt om aan hun korte en lange termijn gezondheid te werken. Door personen zich goed te laten realiseren en altijd alert te blijven dat zij nu en later niet de tol betalen van hun persoonlijke 'blinde' leefstijl- en voedingsgedrag. Inzicht en verandering van blinde vlekken in ons dagelijks voedingsgedrag is soms nodig en zelfs noodzakelijk. Zo is eten en drinken wat je alleen lekker vindt zeker geen maatstaf voor gezonde voeding! Zoals een winstgevend en gezond bedrijf een goed beleid en management heeft, zo zou elk bedrijf een Vitaliteitsbeleid moeten hebben, dat aansluit op de strategische doelstellingen en Human Resources beleid van uw organisatie met een breed draagvlak.

We combineren onze orthomoleculaire voedingdeskundigheid bij GezondheidsCheck Fit4Life bij het kennis overbrenging, begeleiding en coaching bij VitaliteitsCheck Fit4Work met VitaliteitsCheck Fit4Sport en KookCheck Cook4Health.


Specialisme